Polgármesteri Köszöntő!

Kedves Látogató!

Mezőtúr Város Önkormányzata és az Invictus Úszó és Vízilabda SC Kft. 2018. augusztus 7. – 12. között, ebben az évben először rendezi meg a Túri Fullánk Nemzetközi Vízilabda Fesztivált, mely része a Mezőtúri Közművelődési és Sport KN Kft., mint főszervező által immáron hagyományosan megrendezésre kerülő ArTúr Fesztiválnak, ahol a város különböző pontjain gazdag, élőzenés, számos művészeti ágat bemutató programokkal kedveskednek a szervezők kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A rendezvénysorozat megkoronázása az augusztus 12.-i XXVII. Túri Vásár, amely vásári forgatagával, egész napos színpadi előadásokkal, vidámparkkal, gasztronómiai csodákkal, kiállításokkal, egyéb érdekes kísérőprogramokkal és tűzijátékkal várja látogatóit.

A vízilabda mérkőzéseken kívül számos szakmai előadást hallgathatnak meg az érdeklődők, kiváló előadók, szakemberek által, többek között a sporttal, az egészséges életmóddal, táplálkozással, szárazföldi edzésekkel kapcsolatban.

A szakmai konferenciákat követően kellemes zenei kíséret mellett ismerhetik meg, illetve élvezhetik a magyar gasztronómia nyújtotta élményeket.

A programoknak Mezőtúr Város Strandfürdője biztosít egyedi hangulatot.

Ezúton is köszönjük a résztvevő csapatok, támogatók, kiállítók bizalmát és segítségét, akik emelik rendezvényünk színvonalát és munkájukkal segítik annak lebonyolítását.

Programjainkról, bővebben a Mezőtúr és Vidéke nyári számaiban, illetve a következő honlapokon tájékozódhat:

www.turifullankkupa.hu
www.invictussc.hu
www.mezotur.hu
www.turivasar.hu

Rendezvényeinkre szeretettel hívjuk és várjuk Önt!

Herczeg Zsolt
polgármester