Polgármesteri Köszöntő!

Kedves Látogató!

Nagy örömömre szolgál, hogy a tavalyi nagysikerű rendezvény után, az idei évben ismét Mezőtúr városa adhat otthont az Invictus Úszó és Vízilabda SC Kft. által 2019. augusztus 13 – 18. között megrendezésre kerülő II. Túri Fullánk Nemzetközi Sport & Életmód Fesztiválnak.

A minden korosztály számára kikapcsolódást nyújtó programsorozat alappillére a vízilabda, ahol a közel 50 nevező csapat között neves hazai klubok mellett az idén is szép számmal köszönthetünk külföldi versenyzőket.

A rendezvénynek Mezőtúr Város Strandfürdője biztosít egyedi hangulatú helyszínt, melynek adottságait kihasználva a szervezők strandfoci és strandkézilabda bajnokságot is szerveznek az utánpótlás csapatoknak. A másik helyszínen, a festői környezetű Hercegasszony Birtok várja a sportkedvelő közönséget, ahol a Holt-Körösben kialakított nem mindennapi vízilabda pályán zajlanak majd a mérkőzések.

Mivel a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, így az igen izgalmasnak ígérkező mérkőzéseken kívül számos szakmai előadást, élménybeszámolót hallgathatnak meg az érdeklődők, kiváló szakemberek, világhírű sportolók előadásában. Egy Expo keretein belül mozgással, táplálékkiegészítéssel, sporteszközökkel foglalkozó kiállítók, helyi kézművesek népszerűsítik termékeiket, szolgáltatásaikat. Mindezek mellett könnyűzenei koncertek teszik még színesebbé a programokat és a gasztronómia szerelmesei is garantáltan kulináris élményekkel térnek majd haza.

Ezúton is köszönöm a szervezők áldozatos munkáját, a támogatók segítségét, amellyel lehetővé tették azt, hogy ez a jeles sportesemény ismét Mezőtúron valósulhasson meg.

A résztvevő csapatoknak elsősorban eredményes, sportszerű versenyzést kívánok!

Érezzék jól magukat szeretett városunkban, szabadidejükben tekintsék meg természeti és kulturális értékeinket és ne feledjék, hogy Mezőtúr a jövőben is mindig szeretettel visszavárja Önöket!

Herczeg Zsolt
polgármester