Nevezés

 • Nevezni a nevezes@turifullankkupa.hu e-mail címen keresztül lehet, csapatnév és korosztály(ok) megnevezésével. A nevezés a visszaigazolást követően a kért adatok megadásával, és a költségek 50%-ának befizetésével lesz érvényes.
 • A nevezési díj nincsen. Egy egyesület több csapattal, több korosztályban is indulhat.
 • Nevezés visszaigazolása:
 1. A nevezés beérkezését követően munkatársaink válasz e-mailt küldenek Önöknek,    melyben további, a jelentkezés véglegesítéséhez fontos adatokat kérnek Önöktől.
 2. Itt nevezésüket csapatnevükkel, játékosaik adataival, sapkaszámával és pólóméretével, érkezésük és távozásuk időpontjának, valamint az elszállásolás típusának megadásával véglegesíthetik. Az adatokat minden jelentkezett csapathoz meg kell adni!
 3. Itt tudják megadni ezeken kívül azt is, ha kiegészítő programokat szeretnének igénybe venni, valamint egyéb, fontos információkat is közölhetnek a szervezőkkel    (étel- vagy gyógyszerérzékenység).
 4. Az érkezés- távozás időpontját és az elszállásolás típusát NEM lehet megváltoztatni. A játékosokat legkésőbb a torna előtt egy hónappal lehet módosítani.
 • A nevezéskor a költségek (választott elszállásolás és étkezés típusának díja) 50%-át kell befizetni.
 • Azok az egyesületek, akik több csapattal (egy vagy több korosztályban egyaránt) neveznek, előrébb kerülnek a regisztrációs sorban. Azonos csapatszámú nevezés esetén az egyesületek regisztrálása beérkezési sorrendben történik.
 • Lemondás estén a torna kezdetétől számítva az teljes költségeik bizonyos százalékát kötbérként számlázzuk ki, az alábbiak szerint:
 1. 1-2 hónappal a torna kezdete előtt a költségek 25%-a,
 2. 2-4 héttel a torna kezdete előtt a költségek 50%-a,
 3. 1-13 nappal a torna kezdete előtt a költségek 100%-a kerül kiszámlázásra.

A nevezés beérkezését követően munkatársaink válasz e-mailt küldenek Önöknek, melyben további, a jelentkezés véglegesítéséhez fontos adatokat kérnek Önöktől.