Vízilabda

Nevezni a info@turifullankkupa.hu e-mail címen keresztül lehet, június 30.-ig, csapatnév és korosztály(ok) megnevezésével. A nevezés a jelentkezési lap visszaküldését és a nevezési díj befizetését követően lesz érvényes. A Jelentkezési lapot itt tudják letölteni.

Nevezés visszaigazolása:
A nevezési lap beérkezését követően munkatársaink visszaigazolásképpen elküldik az általunk is aláírt nevezési lapot, ezt követően az első részlet fizetéséig további teendőjük nincsen.
A nevezéssel egy időben csak a nevezési díjat kell fizetni, amely 40 000 Ft/csapat.
Azok az egyesületek, akik több csapattal (egy vagy több korosztályban egyaránt) neveznek, előrébb kerülnek a regisztrációs sorban. Azonos csapatszámú nevezés esetén az egyesületek regisztrálása az utalások beérkezési sorrendjében történik.
A szállás- és ellátás költségét két részletben kell fizetni: az első 50%-ot július 15.-ig, amiről díjbekérőt küldünk, majd a pénz beérkezésekor előlegszámla kerül kiállításra. A második részletet augusztus 06-ig kell rendezni, amelyről előzetesen szintén számlát küldünk a csapatok részére.

Utalás:
Az alábbi bankszámlaszámra, a megjegyzésbe kérjük feltüntetni a csapat nevét és a fizetésről szóló tárgyat (nevezési díj / szállás) és a számla sorszámát.

Név: Invictus Úszó és Vízilabda Sc. Kft.
Számlavezető intézet neve: MKB Bank
Bankszámlaszám: 10300002-10656434-49020019

Lemondás estén a torna kezdetétől számítva az teljes költségeik bizonyos százalékát kötbérként számlázzuk ki, az alábbiak szerint:

  1. 1-2 hónappal a torna kezdete előtt a költségek 10%-a,
  2. 2-4 héttel a torna kezdete előtt a költségek 15%-a,
  3. 1-13 nappal a torna kezdete előtt a költségek 20%-a kerül kiszámlázásra.