Vízilabda

Nevezni a nevezes@turifullankkupa.hu e-mail címen keresztül lehet, május 31.-ig, csapatnév és korosztály(ok) megnevezésével. A nevezés a jelentkezési lap visszaküldését és a nevezési díj befizetését követően lesz érvényes. A Jelentkezési lap illetve a Kitöltési segédlet itt tudják letölteni.

Nevezés visszaigazolása:

A nevezési lap beérkezését követően munkatársaink visszaigazolásképpen elküldik az általunk is aláírt nevezési lapot, ezt követően az első részlet fizetéséig további teendőjük nincsen.
A nevezéssel egy időben csak a nevezési díjat kell fizetni, amely 30 000 Ft/csapat.
Azok az egyesületek, akik több csapattal (egy vagy több korosztályban egyaránt) neveznek, előrébb kerülnek a regisztrációs sorban. Azonos csapatszámú nevezés esetén az egyesületek regisztrálása az utalások beérkezési sorrendjében történik.
A szállás- és ellátás költségét két részletben kell fizetni: az első 50%-ot július 15.-ig, a második részletet augusztus 01.-ig kell rendezni. Mindkét esetben előzetesen számlát állítunk ki a költségekről: az első részletről július 05.-re, a második részletről július 24.-re dátumozva.
A tényleges teljesítés után az esetleges létszám- és összegbéli eltérések a végszámlán kerülnek korrigálásra.

Lemondás estén a torna kezdetétől számítva az teljes költségeik bizonyos százalékát kötbérként számlázzuk ki, az alábbiak szerint:

  1. 1-2 hónappal a torna kezdete előtt a költségek 10%-a,
  2. 2-4 héttel a torna kezdete előtt a költségek 15%-a,
  3. 1-13 nappal a torna kezdete előtt a költségek 20%-a kerül kiszámlázásra.