Air Wolf Hungary Kft.

2001. év közepén kezdte meg működését, egy 1993. óta jól működő magánvállalkozásból. Társaságunk létrehozta az AIR WOLF® márkanéven megismert LÉGTISZTÍTÓ berendezést. 2002-ben továbbfejlesztette a légtisztítócsaládot és kifejlesztette a sóinhalátor (szárazinhalációs eszköz) termékcsaládot. Fontos szempontnak tartjuk a termékeink fejlesztését, és ezt a szabadalmi bejegyzéseink is megerősítik.
http://www.airwolf.hu

Arena

Termékeink között minden úszással kapcsolatos tevékenységhez könnyű megtalálni a legmegfelelőbb felszerelést. Legyen az verseny- vagy szabadidős úszás, strandolás, vagy wellness. Széles sportruházati termékkínálatunknak köszönhetően az arena márka utcai viseletnek és egyéb szabadidős tevékenységekhez is kiváló.
https://arena.hu/

Borháló Borkereskedés

Kedves Borbarátok! Elhoztuk Nektek Magyarország leghíresebb borvidékei legnevesebb s feltörekvő borászainak- Takler Ferenc, Mészáros Pál, Homoky András, Fontányi József, Wekler János, Bujdosó Ferenc, Frittman Testvérek, Szőke Mátyás, Tóth Ferenc, Szeredi Zsolt, Ludányi József, Radics Barnabás, Polgár Zoltán,…..…..legkiválóbb borait!
A fenti borászok több, mint 80 féle minőségi folyó valamint 90 féle palackos borainak válogatásai klasszikus, magnum, pille és bag-in-box kiszereléseiben, verhetetlen árakon!
http://www.borhalo.com/

DP Grafik

Szitanyomó műhelyükben pedig a megálmodott grafikák, valós formát öltenek általában pólókon, munkaruhákon vagy vászonszatyrokon. Legfőbb ügyfeleink közé tartoznak a különböző reklám stúdiók, ügynökségek, vállalkozások. Köszönhetően a széleskörű infrastruktúránknak folyamatosan ki tudjuk szolgálni minden egyes ügyfelünket, legyen szó pár darabos megrendelésről vagy éppen több ezerről. Műhelyünkben naponta több mint 300 temékre kerül valamilyen nyomat és csak is tartós, kiváló minőségű festékekkel dolgozunk és a legnagyobb odafigyeléssel készítünk el minden egyes megrendelést.
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a különböző iparágban jelenlevő vállalkozások számára, míg a kreatív stúdióknak, ügynökségeknek vagy webshop üzemeltetőknek stabil hátteret biztosítunk termékeik nyomattal való ellátására. Mindezt szívvel-lélekkel tesszük, mert hiszünk az igényes és tartós emblémázott termékek létjogosultságában.
https://www.dpgrafik.hu/

East Fest Mezőtúr

Gyönyörű, árnyékos liget tele több évtizedes fákkal. Hatalmas, zöld, füves terek. Tiszta, gondozott, barátságos, retró strand. A környezet már önmagában rabul ejti a látogatót…Ehhez jön a magyar könnyűzenei élet krémje, a kimagasló minőségű színpadtechnika, a fesztivál idejére Mezőtúrra költöző, sajátos hangulatú építmények sokasága és a már-már meghökkentően alacsony árak. Talán így lehetne a legjobban leírni Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő rendezvényét, az East Festet.
http://eastfest.hu/

Life Fitness

A Life Fitness már 45 éve elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. A küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek aktív életet élni, a LifeCycle Exercise Bike megalkotásával vette kezdetét. Azóta kardio-, erősítő és csoportos edzésekre alkalmas gépek széles skálájával gazdagítottuk a fitneszipart.
https://lifefitness.hu/

Liliomfi Étterem

Ahogyan az ember beül egy étterembe, rögtön eldönt számos dolgot. A tudatalattinkban a hangulatnak, a színeknek, a villának, de még a sószórónak is hatása van az étel ízére. Ha a minőség nem alapelv egy étterem életében, akkor a konyha igyekezete hiábavaló lehet. A Liliomfi Étterem ifjú tulajdonosa és mesterszakácsai úgy döntöttek, igyekeznek tökéleteset kínálni látványban, ízben és körítésben egyaránt.

Hogy sikerült-e? Döntsék el Önök!

http://www.liliomfietterem.hu

Marlin Sport

26 éves vízilabdás sportolói múlttal és ipari ágazatban működő termelő cég vezetőjeként úgy érzem, hogy a PHL Optima Kft létrehozásával lehetőségem van arra, hogy a magyarországi sportegyesületeket, uszodákat a piacon lévő legkedvezőbb árakkal szolgálhassam ki az általunk kínált sporteszközökkel, felszerelésekkel. Mindezt úgy tehetem, hogy mindeközben azzal foglalkozom, ami nagyon közel áll a szívemhez és, ami fontos nekem, vagyis a sporttal. Így tényleg örömömet lelem abban, amikor egy sikeres beszerzésnél kreatívan, tevékenyen, személyesen együttműködve, tudjuk összeállítani a szükséges dolgok legoptimálisabb beszerzését.  Nagy hangsúlyt kapott termékkörünk kialakításakor, hogy vízi eszközeink (kapuk, pályaelválasztók..)

Magyarországon kerülnek legyártásra, ami egyrészről komoly tényezőként köszön vissza az átadási árak tárgyalásakor, másrészről szerettük volna, ha az állam adta lehetőségekkel élve a Társasági adóból származó pénzek minden értelemben véve Magyarországon lennének elköltve.
http://www.vizilabdasport.hu/

Qualite ’96 Kft.

Cégünk, a Qualite ’96 Kft. 22 éve működő családi vállalkozás. Társaságunk meghatározó szerepet tölt be Peugeot gépjármű értékesítés területén, hiszen a Qualite ’96 Kft. a márka egyedüli forgalmazója három kereskedésével Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A társaság tevékenységi körét az új gépjármű kereskedelem mellett, már a kezdetektől fogva használt gépkocsik vétele és eladása, gépjárműjavítás, alkatrész nagy és kiskereskedelem, hitel közvetítés és biztosításkötés is színesíti.
Mindhárom telephelyünkön szervizszolgáltatásunkat korszerű és a mai technológiai követelményeknek megfelelően felszerelt eszközökkel végezzük. Szolnoki telephelyünkön jól felszerelt lakatos és festő üzem végzi a karosszériajavításra szoruló gépjárművek helyreállítását. Szervizszolgáltatásaink nem csak Peugeot gépjárművek javítására terjednek ki, hanem független márkák szervizelésére is.
http://www.peugeot-qualite-szolnok.hu/qualite-szolnok/

SportVitalitás

A SportVitalitás 2010-ben jött létre, azzal a céllal, hogy olyan táplálkozással kapcsolatos komplex szolgáltatást és szükség szerint terméket nyújtson a sportolóknak, amely segíti őket maximális teljesítményük és testösszetételük elérésében. Dietetikusokból, élsportolókból álló szakértői csapata az élsportolók felkészülését támogatja személyre szabott táplálkozási tanácsadással, étrend tervezéssel és professzionális sporttápszerekkel.
http://sportvitalitas.hu/hu/