Arena

Termékeink között minden úszással kapcsolatos tevékenységhez könnyű megtalálni a legmegfelelőbb felszerelést. Legyen az verseny- vagy szabadidős úszás, strandolás, vagy wellness. Széles sportruházati termékkínálatunknak köszönhetően az arena márka utcai viseletnek és egyéb szabadidős tevékenységekhez is kiváló.
https://arena.hu/

Borháló Borkereskedés

Kedves Borbarátok! Elhoztuk Nektek Magyarország leghíresebb borvidékei legnevesebb s feltörekvő borászainak- Takler Ferenc, Mészáros Pál, Homoky András, Fontányi József, Wekler János, Bujdosó Ferenc, Frittman Testvérek, Szőke Mátyás, Tóth Ferenc, Szeredi Zsolt, Ludányi József, Radics Barnabás, Polgár Zoltán,…..…..legkiválóbb borait!
A fenti borászok több, mint 80 féle minőségi folyó valamint 90 féle palackos borainak válogatásai klasszikus, magnum, pille és bag-in-box kiszereléseiben, verhetetlen árakon!
http://www.borhalo.com/

DP Grafik

Szitanyomó műhelyükben pedig a megálmodott grafikák, valós formát öltenek általában pólókon, munkaruhákon vagy vászonszatyrokon. Legfőbb ügyfeleink közé tartoznak a különböző reklám stúdiók, ügynökségek, vállalkozások. Köszönhetően a széleskörű infrastruktúránknak folyamatosan ki tudjuk szolgálni minden egyes ügyfelünket, legyen szó pár darabos megrendelésről vagy éppen több ezerről. Műhelyünkben naponta több mint 300 temékre kerül valamilyen nyomat és csak is tartós, kiváló minőségű festékekkel dolgozunk és a legnagyobb odafigyeléssel készítünk el minden egyes megrendelést.
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a különböző iparágban jelenlevő vállalkozások számára, míg a kreatív stúdióknak, ügynökségeknek vagy webshop üzemeltetőknek stabil hátteret biztosítunk termékeik nyomattal való ellátására. Mindezt szívvel-lélekkel tesszük, mert hiszünk az igényes és tartós emblémázott termékek létjogosultságában.
https://www.dpgrafik.hu/

Főnix Masszázs- Alternatív Gyógymódok és Képzések

A Főnix Masszázs- Alternatív Gyógymódok és Képzések célja, olyan szakemberek képzése, akik képesek és hajlandók az elvárható tudást, mind elméletben, mind gyakorlatban maximálisan elsajátítani, hogy a hozzájuk forduló emberek a “legjobb kezekben” lehessenek.
Tanfolyamainkon elsajátítható a nyugati és keleti masszázs technikák széles tárháza, alternatív gyógymódok, a Természetgyógyászat minden szakterülete és Reiki energiagyógyászat is.
Abonyban két helyen is igénybe lehet venni szolgáltatásainkat, ahol frissítő, relaxáló, alakformáló és alternatív terápiákkal várjuk vendégeinket.
A Főnix számomra azt képviseli, hogy a lélek hallhatatlan és bizony néha újjá kell születnünk, bizonyos életszakaszokat lezárva, hogy boldogabb életet élhessünk.
Sok évvel ezelőtt, ezért hoztam létre a Főnix Masszázst, sok munkával, gyógyulással, tanulással, tapasztalással, hogy most már szabadon szárnyalhasson és eljusson oda, ahol szükség van rá.

Life Fitness

A Life Fitness már 45 éve elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. A küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek aktív életet élni, a LifeCycle Exercise Bike megalkotásával vette kezdetét. Azóta kardio-, erősítő és csoportos edzésekre alkalmas gépek széles skálájával gazdagítottuk a fitneszipart.
https://lifefitness.hu/

Liliomfi Étterem

Ahogyan az ember beül egy étterembe, rögtön eldönt számos dolgot. A tudatalattinkban a hangulatnak, a színeknek, a villának, de még a sószórónak is hatása van az étel ízére. Ha a minőség nem alapelv egy étterem életében, akkor a konyha igyekezete hiábavaló lehet. A Liliomfi Étterem ifjú tulajdonosa és mesterszakácsai úgy döntöttek, igyekeznek tökéleteset kínálni látványban, ízben és körítésben egyaránt.

Hogy sikerült-e? Döntsék el Önök!

http://www.liliomfietterem.hu

Marlin Sport

26 éves vízilabdás sportolói múlttal és ipari ágazatban működő termelő cég vezetőjeként úgy érzem, hogy a PHL Optima Kft létrehozásával lehetőségem van arra, hogy a magyarországi sportegyesületeket, uszodákat a piacon lévő legkedvezőbb árakkal szolgálhassam ki az általunk kínált sporteszközökkel, felszerelésekkel. Mindezt úgy tehetem, hogy mindeközben azzal foglalkozom, ami nagyon közel áll a szívemhez és, ami fontos nekem, vagyis a sporttal. Így tényleg örömömet lelem abban, amikor egy sikeres beszerzésnél kreatívan, tevékenyen, személyesen együttműködve, tudjuk összeállítani a szükséges dolgok legoptimálisabb beszerzését.  Nagy hangsúlyt kapott termékkörünk kialakításakor, hogy vízi eszközeink (kapuk, pályaelválasztók..)

Magyarországon kerülnek legyártásra, ami egyrészről komoly tényezőként köszön vissza az átadási árak tárgyalásakor, másrészről szerettük volna, ha az állam adta lehetőségekkel élve a Társasági adóból származó pénzek minden értelemben véve Magyarországon lennének elköltve.
http://www.vizilabdasport.hu/

Qualite ’96 Kft.

Cégünk, a Qualite ’96 Kft. 22 éve működő családi vállalkozás. Társaságunk meghatározó szerepet tölt be Peugeot gépjármű értékesítés területén, hiszen a Qualite ’96 Kft. a márka egyedüli forgalmazója három kereskedésével Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A társaság tevékenységi körét az új gépjármű kereskedelem mellett, már a kezdetektől fogva használt gépkocsik vétele és eladása, gépjárműjavítás, alkatrész nagy és kiskereskedelem, hitel közvetítés és biztosításkötés is színesíti.
Mindhárom telephelyünkön szervizszolgáltatásunkat korszerű és a mai technológiai követelményeknek megfelelően felszerelt eszközökkel végezzük. Szolnoki telephelyünkön jól felszerelt lakatos és festő üzem végzi a karosszériajavításra szoruló gépjárművek helyreállítását. Szervizszolgáltatásaink nem csak Peugeot gépjárművek javítására terjednek ki, hanem független márkák szervizelésére is.
http://www.peugeot-qualite-szolnok.hu/qualite-szolnok/

SportVitalitás

A SportVitalitás 2010-ben jött létre, azzal a céllal, hogy olyan táplálkozással kapcsolatos komplex szolgáltatást és szükség szerint terméket nyújtson a sportolóknak, amely segíti őket maximális teljesítményük és testösszetételük elérésében. Dietetikusokból, élsportolókból álló szakértői csapata az élsportolók felkészülését támogatja személyre szabott táplálkozási tanácsadással, étrend tervezéssel és professzionális sporttápszerekkel.
http://sportvitalitas.hu/hu/

Szent András Sörfőzde

2014-ben a sörfőzde legendás alapítója, Simkó József nyugdíjba vonulásával a főzdealapító helyét egy újabb generáció vette át. A váltást követően a sörfőzde termékei új dizájnnal, és homogén arculattal jelentek meg. A kézműves sörök kedvelői körében az új külső fogadtatása rendkívül pozitívnak bizonyult. A dizájnszakma pedig rangos díjjal – a Gastro Design vendéglátóipari dizájnversenyen ezüstéremével – ismerte el a szentandrásiak munkáját, ezen kívül Csehország legrangosabbnak számító sörversenyén, az Arany Sörpecséten bronzéremmel jutalmazták a Szent András Sörfőzde Meggyes Sörét, de az egyik legerősebb kategória döntőseként végzett a főzde bécsi ászok söre, az Óarany is. A csehországi Ceske Budejovice-ben megrendezett szakmai kóstoláson alapuló nemzetközi versenyen a magyar indulók közül egyedül a Szent András Sörfőzde tért haza díjjal.

ÉleTrend Vitamin és Táplálékallergia Szaküzlet

Abonyban 2 éve nyitottuk meg ÉleTrend Vitamin és Táplálékallergia Szaküzletünket, ahol Glutén-, Cukor- és Laktózmentes illetve Paleo termékek találhatóak.
Ezen kívül gyógyteák, táplálékkiegészítők széles választéka.
Dórival együtt tiszta szívvel várjuk a kedves vásárlókat!
Ezek mellett észrevettük, hogy egyre nagyobb igény van a természetes gyógymódokra és prémium minőségű étrenkiegészítőkre, víztisztító berendezésre, környezettudatos háztartásra.
Megismertünk egy olyan céget, ami által sok ember életére lehetünk pozitív hatással.
Szeretnénk, hogy minél több családba eljusson, amit képviselünk.