Feláldozhatók koncert

A Feláldozhatók zenekar tagjai – mint ahogy a Sylvester Stallone nevével fémjelzett filmben is – egytől egyig 40 év feletti zenészek, de a színpadon ez inkább a rutinban mutatkozik meg.
Stílusukat tekintve elsősorban fesztelen, laza rock himnuszokat játszanak, a motoros fesztiválok visszatérő fellépői, illetve több országos ismertségű együttes előzenekara is voltak, úgy mint a Hooligans, Bikini, Ossian, Road…
A koncertre a Túri Fullánk Színpadon kerül majd sor. Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!

Inmates koncert

Az Inmates-es fiúk mind szolnokiak, 2014 óta zenélnek együtt. Stílusuk alapvetően a dark country, blues és punk, és olyan előadók dalait dolgozzák fel, mint például a Motörhead és az Indio.
Az együttes először teszi tiszeletét nálunk. Várunk mindenkit szeretettel az akusztikus színpadunknál!
Jelszó: “Covers from hell!!!” 😉

Akimer koncert

Az Akimer Blues Akusztik Vasicsek Öcsi János, a kiváló blues-rock énekes legújabb önálló projektje. Más formációival megfordult már az elmúlt évtizedekben Európa és hazánk számos klubjában, fesztiválján és előadótermében a Müpa-tól a Sziget-fesztiválon át az Északi tengerig.
Új műsorában kedvenc előadóitól olyan közismert szerzeményeket válogatott össze, amik mindig biztosítják a hallgatóság önfeledt szórakozását és a remek hangulatot. A koncerten többek között Sting, Ray Charles, B.B. King, Paul Simon dalai hangzanak el különleges zenei tolmácsolásban.
Vasicsek Öcsi János érces hangja és szuggesztív előadásmódja, illetve a zenészek egyedi, virtuóz játéka, ( Szabó Károly- billentyűs/ V-tech / , Szkladányi András-basszusgitáros / P-mobil/ ) garancia a felejthetetlen élményre. A koncertnek a Túri Fullánkok színpad ad otthont.
Várunk mindenkit sok szeretettel!

Grunting Pigs koncert

Utazzon vissza velünk az időben az 50’-es évek hosszú barkós és Elvis frizurás világába! Idegenvezetőnk a GRUNTING PIGS duó lesz. Stílusuk abszolút egyedi, energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika, mint domináns szólóhangszer, sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitárjáték, valamint az ének jelenik meg, így alkotva kerek egészet.

Dirty Slippers koncert

A 2005-ben alakult Dirty Slippers együttes 15 éves fennállása óta több elismert előadóval lépett már fel, többek között a Supernem, Heaven Street Seven, 30Y, Jamie Winchester, Magna Cum Laude előadókkal. Zenei stílusuk minden korosztály számára befogadható, táncolós, slágerekkel teletűzdelt. A 3 Európa turnét és 7 slágerlistás videóklipet jegyző zenekar szerda este 20:00 órától 21:30-ig lép fel a Mezőtúr Városi Strandfürdő kis színpadán. Várunk mindenkit szeretettel!